News

Lite roliga produktnyheter för 2016 är även sådant som man gärna vill ha hemma eller i vårt kommande husköp. Här är några roliga och fina utvalda produkter på min lista.

BR-Grupp-Ek-1_100-1024x781-640x839

Våra köks redskap här hemma börjar vissla på sin sista vers. Då skulle dessa snygga stekpannor i från NOIR design by Broberg & Ridderstråle passa ypperligt bra. stilrena och dem kommer användas flitigt.

Även snygga drickglas ifrån  GLOBE design by Ulla Christiansson. stilrena och eleganta glas till många olika tillfällen, både till vardags och festliga stunder. Nu på sommarens alla bröllop så är dessa en jätte fin gåva att ge bort till det lyckliga paret så ett litet tipseletips till er som skall inhandla presenter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *