Atelier Graphique

En man vid namn Johan Reinhold är grundaren av Göteborgsbaserade Atelier Graphique och som grundades 2015. Än så länge finns det bara två stycken illustrationer. Men Oj va fina dem är. Jag är så kär i Fruits de mer no.I som passar så enormt bra här på västkusten.

fruitsdemer_56e1c9d1e087c3226956458e

Dessa illustrationer är ritande för hand och sen digitaliseras därefter för att fånga estetiken som finns i gamla ståltryck från 1800-talet.

Du kan köpa dessa vackra verk hos artilleriet men även nu har Johan en egen hemsida och webbshop där du kan köpa dessa tavlor (ram ingår ej) och dem finner du här.

När Johanna Bradford sålde sin lägenhet så använde hon sig utav Johans illustration vid sin styling och det var då den blev så enormt populär. Sen att hennes kök är sådär snuskigt snyggt att man går i taket när man ser det gör att tavlan passar in där som handen  handsken. Så all lycka till Johan för framtida konstverk och jag kommer alltid älska dem allihopa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *