Lite om ditten och datten

Myflavour är en mycket stilren vattenflaska. MyFlavour har ett avtagbart spett i locket så att det går lätt att smaksätta dricksvattnet på alla möjliga dekorativa sätt – samtidigt som det är precis lika lätt att få upp frukterna eller grönsakerna ur karaffen igen.

Diskmaskinsvänlig och passar i dem flesta kylskåpdörrar. prisklassen är olika i butikerna också, men det billigaste är på Tretti.se som jag googlade fram.

imagesBAVE2CD6

En perfekt flaska att ha med sig till stranden eller till uteplatsen. Var bara försiktig för flaskan är självklart gjord utav glas så den inte går sönder och någon skadar sig.

En annan snygg möbel som jag gärna vill ha hemma och vårt kommande hus. Vi har i för sig inte köpt huset än, men någonstans här i Göteborg finns vårt dröm hus och då måste jag ju vara förberedd med alla mina behov med nya möbler och mycket förarbete innan med färger, inspiration och letandet efter dem perfekta möblerna i mitt tycke.

Men i alla fall, förutom beroendet av den perfekta lampan, ute/inne kök, eller pizzaugnar som jag har skrivit om så är det ju självklart den perfekta soffan. I vårt kommande vardagsrum kommer det inte finnas någon TV. Jag kommer gå tillbaka så som det var förr, innan tv slog in och alla köpte tv-apparater hej vilt. Så tänkte jag göra ett umgås rum, så som vardagsrum är egentligen är till för och tv:n får flytta in i ett t-rum i stället. Och till  det vardagsrummet så har jag kikat in denna soffa, Fogia Tiki. Visst att den kostar typ 50.000 kr men kolla bara in den och jag vill gärna ha den i denna härliga cognac färgade skinn.

Och till denna enormt snygga och stilrena soffa kör jag på samma märke fast på fåtöljer och då får det bli årets fåtöljer Bollo 2016 med skandinavisk anda och med elegant karaktär. Dem ser så enormt bekväma ut. Och då skulle jag vilja bryta av det bruna med fåtöljer i svart skinn i stället.

Varför jag blev kär i dessa fåtöljer var att Elin Kickén och  Eva-lotta Sundling använda dessa fåtöljer när dem stylade för Residence magazine och Riksbyggen Stockholm. Det blev så enormt bra stylat och Inrett att man bara vill kopiera rakt av. Eller få deras hjälp med inredningen skulle inte heller vart helt fel.

bolognese-start


Sen är det ju självklart lite små grejer till vardagsrummet som jag känner att jag måste ha, som dessa fina produkter tillexempel.

3243_a9f166f6ce-bs2bl_1-mantis-s2-wall-black

9313_320ab1bf19-eh005_1-vintage-pompom-237x338

Produkterna hittar du bl.a hos Artilleriet , Market29 , Johanna forsberg , Fogia , tretti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *