Linum AW16

I år firar Linum 50 år och i samband med det släpper dem höstens kollektion Big & Bold. Det är en Jubileumskollektion med massa vackra textilier. Med vågade mönster och färgkombinationer gör att man bara smälter. Textilerna är jätte fina tillsammans med en snygg styling med mixade möbler med olika träslag. Jag är ju ute efter snygga mattor som jag vill köpa in till mitt kommande hus, när nu vi skall köpa det? Sen är jag ju alltid ute efter möbler eller textilier som är väldigt speciella och som ger mig en bra magkänsla och tro mig, denna matta som jag visar er här nedanför hamnar direkt på min inköpslista/önskelista.

Hitta%20hem%20Linum%202016%20bäddset

LinumAW16_0466-751x1000-640x852

Hitta hem Linum 2016 kuddar i safaristol

Linum

Foto: Jonas Ingerstedt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *