En regnig dag i Kungsbacka

Igår liksom idag så är det blygrått på himmeln och regnet bara öser ner. Så igår tog jag med mig själv på en liten utflykt och trotsade regnet och åkte ner till Kungsbacka. En härlig resa som går väldigt fort ifrån Göteborgs tågstation. Det är ändå något speciellt med att åka tåg, tycker ni inte?. I Kungsbacka ligger den omtalade lilla butiken COSA Home stories med en massa fina möbler och inredningsdetaljer ifrån kända märken. Man möts av en mycket glad och trevlig tjej som heter Anna. Jag hade turen och träffade henne på en av Gulleds fester och vi hade väldig roligt då liksom igår.

Just nu så vill jag påminna er att har dem rea i butiken och ni kan verkligen fynda fina märken billigt för snart så skall hon ta in nya märken och produkter. Skall dit snart igen för att shoppa loss i som har blivit en av mina favorit butiker just nu.

DSC_0034

Ja som ni vet så älskar jag ju köksredskap och kök överlag så denna butik gav mej extra mycket ha-begär.

DSC_0035DSC_0028DSC_0033

Anna kan även beställa in möbler så dem kommer till butiken. Hon har även startat en styling tjänst som jag tycker är jätte bra. Så Anna och Jag planerade lite möbler köp till vårt kommande husköp som jag sitter och drömmer om en hel del just nu. Bl.a om denna sittpuff/pall som heter &Tradition FLY POUF SC9 är sjukt läcker med sammet i detta fall blå/grå nyans. Och självklart en skinnfåtölj. Vi pratade även om att de är snyggt att ha en puff och en fåtölj i stället för två fåtöljer som jag hade tänkt till min kommande lounge del. Älskar att få lite hjälp och se i andras ögon perspektiv. Så jag kommer garanterat beställa in möbler där ifrån. Sen var det bara att åka hem i regnet igen och väl hemma i Göteborg så hade det slutat att regna så jag bestämde mig att gå hem och slank in på Artilleriet och kikade lite också.

Nu är det äntligen fredag och denna helg blev lite ändrade planer. Men är nöjd med det ändå. Trevlig helg fina läsare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *