Lite höst nyheter

ja, jag vet att jag har varit lite frånvaro men har gett 100% uppmärksamhet till familj och nu har jag semester. Kommer även jobba lite för Moodhouse nu under semester och kolla på lokal med min vänninor på fredag. Annars blir det mycket sol, bad och åka en massa båt som vi älskar att göra på sommaren jag och min familj.

Nu runt om i bloggvärlden så surras det lite om några nyheter som kommer mot hösten. Här har ni lite härliga bilder och reliser.

ikea svärtan1

För ett litet tag sen gick det som en svep eld båda i bloggvärlden och på Instagram om Ikeas nyhet `svärtan´ i sammarbete med svenske formgivaren Martin Bergström och indiska modestudenter. Denna kollektion kommer släppas i September och tro mig jag liksom så många andra kommer nog köa utanför dem gul-blåa butikerna och raffa åt mig detta bord och pläden, men även skålarna är inte så dumma. Hoppas dom är lika snygga i IRL och inte bara på bild.

image-1 svärta4

svärtan5


Även HM home har kommit ut med härlig pressbilder för deras realis för hösten 2016 och även denna bild har visat mycket runt på både bloggar och på Instagram. Denna sorts inredning och färg tilltalar mig enormt mycket och önskar jag kan ha den snart hemma hos mig.

hm_home_5789d6aae087c31da3939311


i september lanserar svenska swoon en ny serie skräddade badrumsmöbler.

dessa bilder är stylade utav jätte duktiga och en som jag verkligen ser upp till inte mindre än Lotta Agaton. älskar se hennes bilder och hennes stylingar. så enormt bra gjorda varje gång.

swoon_578ea6cc2a6b221a9b3003ed

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *