Matildagillar

Matilda som driver bloggen Matildagillar är en tjej med en mycket bra smak inom det här med Inredning och olika stilar. Älskar även hennes sätt att skapa konst. Jag älskade det soppas att jag köpte en egen illustration. Jag hittade till denna enormt vackra kvinna genom Elin Kickéns blogg där hon beskriver och tipsar om Matilda. Så jag gjorde detsamma och nu är det jag som vill dela med mig om min skatt och hennes enormt fina alster.

Och precis som Elin skriver i sin fina blogg så börjar man bli lite trött på att mer än halva inrednings Sverige har samma poster och konstverk på väggarna. Så tummen upp för mer sådan här typ av konst som är unikt, personlit och naturligt och självklart egengjord konst. Så jag vill säga till Matilda att jag är så enormt glad för min målning. Även tack för att jag fick köp en av dig.

jdjffj

2016731933472211167739_sbig

201673193381941167739_sbig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *