William Morris tapeter

Nu har det gått som löpeld genom bloggar och på Instagram och jag har själv precis lagt ut en bild på Instagram om William Morris nya tapetkollektion PURE med en ny naturnära färgskala som går i en mer en skön olivfärgad skala och grå/beige likaså. Just detta mönster som har namnet PURE WILLOW BOUGH tilltalar mig liksom så många andra härliga inrednigsbloggare Sverige över (säkert världen över för denna kollektion finns ju självklart i andra länder också) titta och njut av dessa enormt vackra bilder

2-morris-pure-wallpaper-willow-bough-grey-neutral-white-leaves-details-decor-non-woven-paper-1024x1024

1-morris-pure-wallpaper-willow-bough-silver-grey-white-stems-plants-leaves-botanical-living-space-new-decor-contrast-1024x1024

för fler bilder ifrån kollektionen PURE finner du den här

inspiration finnes först hos Trendenser och Pella Hedeby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *