Möbel mässan

Nu börjar det dra ihop sig till Formex mässan i Stockholm som är två gånger om året. En i Januari och en nu i Augusti. Ska bli så enormt roligt att få komma dit och träffa massa nya människor som är kreativa och även få se och få ta del utav nyheter. Skall även försöka göra en massa andra ärenden i den stora staden som jag verkligen längtar till att få göra. Träffa vänner och skapa nya kontakter, gå på andra event och även se Stockholm i en annan vinkel och verkligen gå i dem butiker som jag vill och då blir det självklart mest inredningsbutiker. Mina ögon har riktat in sig på Garbo, Asplund, Nordiska Galleriet, NK inredning, Snickarbacken, Modernity, Jacksons och Dusty deco, Keramikbutikerna konsthantverkarna, Blås & knåda och Kaolin, Bokaffären Konstig. Lite tips som jag fick utav Lotta Agaton. Men skall även försöka komma över till moderna museet, Grandpa och gärna ta en fika på Kaffeverket som ligger i Vasa (där jag även kommer bo på Hotell) och kanske några till. Så mycket att göra på väldigt kort tid. Men det är bara ta på sig träningsskor och börja traska runt.

banner_3000px

SÅ mer om min resa nästa vecka i bilder och interjuver och annat kul i bild och i text.

Nu skall jag även kicka i gång bloggen på riktigt hade jag tänkt. Skall även jobba som stylist för Moodhouse och få igång min egna verksamhet så man kan gå vidare i sitt yrkesliv och sluta med det som jag inte trivs med. Börja sålla ut sådant som är negativt och in med positiva tankar. Även sätta igång med träning som gör att man får andra tankar och idéer och att hjärnan funkar bättre för självklart så tränar man den också när man tränar resten av kroppen.

En fråga till er, är vad är det ni som läsare vill att jag skall skriva om? är det något som ni tycker jag missar? Jag tar gärna emot tips och idéer.

so hit me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *