New releases!

Här kommer även lite fler snygga höst releases som är mycket värda att visa.

Först ut är dem enormt härliga påslakanen ifrån DIRTY LINEN som är svenskt företag. 

lärdome om line: Line är en naturlig fiber som har använts genom tiderna i norra Europa. Kombinera olika trådar av sängkläder i en mängd färger skapar deras särskiljande, obesvärad överklagandeDIRTY LINEN produkter är enzym som behandlas för att uppnå deras signatur, kärlek-slitna utseende och ultra mjuk känsla. Enzymet tvätt är ett modernt, miljövänligt alternativ till den traditionella Sten tvättat. Enzymerna som är biologiskt nedbrytbara och lämnar inga rester i vattnet bättre för miljön och din säng.

DIRTY LINEN

dirtylinen_animeaux_denim_aw16_inspiration2

press bild: DIRTY LINEN

KLONG

8B9689

 Svenska Klong firar i år 15 år jubileum och med det släpper dem höstens läckra nyheter som dessa krukor som är dem nyaste i laget och enormt läckra och smarta. Krukan består utav en kruka med en innekruka som man kan plocka ur och står på ett vackert fat. Även fjolårets enormt populära GLORIA kommer nu i en försilvrad modell och den kommer bli minst lika populär som den andra.

8B9471-copy-2

press bilder: Klong 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *