Formexmässan

I år var jag äntligen med i denna enormt stora mässa. Formex mässan går av stapeln varje år i Januari och en i Augusti. Innan jag stack till mässan gick jag till ett företag som heter Grand Relations som hade bjudit in mig på press releasen för Klong men kunde tyvärr inte deltaga så jag fick komma till deras kontor i stället. Grand Relations ligger på Norrlandsgatan 14  mitt i smeten i Stockholm. Ni som var där och bor i Stockholm vet ju om att det var enormt varmt och fint väder på fredagen så jag traskade dit en kvart ifrån centralen. När jag kom fram var jag härligt svettig och självklart tog jag fel skor på mig så jag hade redan sådär härligt stora blåsor på fötterna.

Men jag väl kom dit så möttes jag av jätte fina Josefine som jobbar som Pr consult på det fina företaget. Fick även träffa alla andra härliga människor i det starka Teamet. Och så fick jag ju skåda allt enormt fint och sitta i fina möbler precis det som jag älskar. INREDNING!!

Grand relations är en full service PR, evenemang och kommunikationsbyrå specialiserad på design, arkitektur och livsstil. Grand relations jobbar med starka varumärken som Hästens, Klong, Northern lighting, Maze interior, Tylko, Blooc, Petite Friture, Design House Stockholm, Kasthall, Fogia, Designtorget och Design:Kristina Stark om vi skall nämna några. Självklart har dem många fler fina och starka varumärken som dem representerar. och självklart hade jag kameran med mig för att visa er massa fina produkter som jag fick skåda.

DSC02226

DSC02230

Denna lampa blev jag extra kär i!

DSC_0399

DSC_0398

sen var det bara att skynda sig till hotellet och duscha av sig en snabbis och sen bege sig till Älvsjö och till Stockholmsmässan.

DSC02233

mina personliga favoriter var Village som har i sammarbete med Skruf och designern Staffan Holms som har designat dessa nya vaser. Även ljusstakar och skålar gjord utav gjutjärn även det är Staffan Holm som har designat och med Skeppshult.

DSC_0436

en annan stor favorit var ju att Johanna Forsberg var med och ställde ut med sina enormt vackra alster. och hon har även skapat en ny lampskärm av just ståltrådsnät som hon formar med sina bara händer och lite verktyg.

DSC_0475

DSC_0479

här var också en stor favorit bland allt fint som fanns i hallarna

var ju självklart Design: Kristina Stark

DSC_0493

Tell me more

DSC_0426

DSC_0425

P.A.P

DSC_0451

DSC_0449

Måste önska mig en sådan enormt fin Datorväska eller för Ipad ifrån P.A.P

Det fanns så enormt mycket att titta på, folk att prata med, så jag hann inte med så enormt mycket denna gång. Men Jag kommer åka upp i Januari igen och då skall jag ha på mig bättre skor där inne i alla fall och så skall jag vara där flera dagar.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *