Drömmar

Var ett tag sen jag orkade läsa bloggar på Blogovin eller blogga här på min egna. Så jag kokade mig lite té, så var det bara att sätta igång att läsa alla inlägg. Det finns så många som har så bra bloggar och jag ligger ofta och tänker på hur jag skall lyckas skapa en bra blogg där folk vill läsa just min blogg. Jag fastnade precis på det som Hanna Wessman skrev nu senaste inlägget. Man måste ha drömmar och jag har enormt mycket drömmar och dem är väldigt stora. Jag lyckades göra något väldig stort nu för en vecka sedan, jag sortera ut det negativa och sa upp mig. Jag vill göra det som jag alltid har drömt om och det är att jobba med inredning. Har redan fått ett nytt jobb (provjobb) och fått vara på arbetsintervju bl.a ute på Spinneriet i Lindome (precis, där som Trendenser har sin studio).

Men som Hanna skriver så är drömmar enormt viktiga att ha i sitt liv. Att drömmar skapar energi och kraft gäller nog hos många. Jag gjorde ett av mina mål att sluta på mitt jobb och börja med inredning/styling på heltid. Men har nu igen fastnat i ett dilemma där jag inte vet om jag skall jobba med styling eller om jag skall satsa på plain inredningtjänst. Det är just det som jag älskar och har passionen för. Hjärnan går även så här “Men du kanske kan jobba som stylist ett tag för ett stort och fint företag och sen starta eget som jag verkligen har som mitt största mål”. Jag har nästan gjort klart alla sidor men har ej tryckt på “skapa” knappen på skatteverket. Jag har så många frågor och jag läser på enormt mycket inom  egen verksamhet. Det ända jag vill är att få komma in på rätt väg och lyckas. Begrava rädslan och köra på som ett ånglok. Att jobba hårt och vara fokuserad på vad man gör är jag helt medveten om. Men tiden är jag enormt efter och sen att man har små barn och en underbar familj som man vill vara med och se barnen växa, visst man skall inte se det som ett hinder, men det blir ändå så för man vill ju vara där för sin familj. Men även att hitta min egna väg och hitta något unikt inom inredning som inte ALLA andra gör, just där är det som svårast.

Så ett stort tack Hanna för din enormt vackra blogg och all den inspiration som du ger mig och så många andra dagligen och inte bara för detta inlägg som du la upp på bloggen men även för peppet för att följa mina drömmar. Även ett stort enormt tack till Frida Trendenser som är en enormt duktig och framgångsrik tjej som ger mig också daglig inspiration. Dessa två ser jag verkligen upp till.

önskar er en härlig Lördag

  wessman_9

trendenser-frida-ramstedt

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *