Gröna nyheter

Nu har det gått några månader igen. Får skylla på mycket jobb. Men ack va roligt jag har på Detail. Att få se sina egna arbeten på hemnet och hos mäklarnas hemsidor gör mg så stolt över mig själv och enormt glad och lycklig tacksam kan jag tillägga också. Har även vart i Italien och besökt Italiens huvudstad med den bästa personen i mitt liv. Bara gubben och jag gick på restauranger, käkade gott och drack massor med gott vin och Prosecco som jag älskar och få uppleva denna gamla historia. Men skall försöka uppdatera här lite mer.  Jag kommer fortsätta att bara blogga om inredning och nyheter. Om jag inte uppdaterar så ofta här så finns jag alltid på Instagram så följ mig gärna där också.

Så nu vi kör lite på nyheter tycker jag.

Dem har kommit ut med “årets färg” 2017 och alla nyanser av sköna grönt. Enligt Pantone sägs de gulgröna tonerna både vara lugnande och uppfriskande samt passande nog vara en symbol för nystart. Inred 2017 med grön design och konst.  Så här har ni lite sköna nyheter från varumärken som , Photowall, Designtorget, Hem, Maze Interior, Northern Lighting, Design House Stockholm, Wetterling Gallery .

102

Poppy Bold oljelampa från Northern Lighting

fbba608bdec74a0da267ae40172e4a52

Clamp Tray Small
från Designtorget

(min favorit som finns med på min måste-skaffa-lista och gärna i denna härliga gröna färg)

knot_cushion_green_iso2

Knot Cushion från Design House Stockholm

(även denna härliga kudde får hamna på min måste-skaffa-mig-lista)

5906f7e5-2e08-4556-a7dc-e5c6ef1e16a0_2048x20481

Landmark Bowl från HEM

6013_fold-olivegreen-prod-72dpi2

Fold Stool av Maze Interior

a94bf562-eac9-44e0-827f-e5e378b84485

Watercolour Green tapet från Photowall

astrid-kruse-jensen_-dip-35_photo-astrid-kruse-jen

Disappearing into the past #35 från Wetterling Gallery

green-marble-photowall

Green Marble tapet från Photowall

ljusstake-stub-gron-liten

Ljusstake Stub från Designtorget

foto: grand relation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *