Bättre sent än aldrig

Hej på er igen!

Har haft en mycket långt break och jag tror man behöver det ibland. Fått rannsaka och tänka på det som behövs att tänka på. Så jag har bestämt mig igen för att starta upp denna blogg igen efter ett tag.

Mycket har hänt som sagt.

Jag jobbar på hos Detail där jag jobbar som stylist. Nu snart är det midsommar och semester perioder och då blir det betydligt mycket lugnare period på bostadsmarknaden och det skall bli lite skönt. Så några veckor kvar sen är det semester för mig oss med.

Jag har lite nyheter som att jag skall få gå på invigningen på Hm home dom öppnar här i Göteborg närmare sagt i nordstan. Jag vann denna enormt fina plats på instagram och hos frukostfolket. Så oerhört tacksam och glad att jag får ta med mig en vän och träffa andra härliga och inspirerande tjejer.!

Tänkte i alla fall bara kika in igen och visa att jag har börjat jobba igen med min blogg

Hoppas någon är kvar och vill fortsätta följa med.

Kram på er där ute

DSC_2738

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *