DESIGNTORGET PRESENTERAR TVÅ NYA SMAKSÄTTARE AV SVENSKA FORMGIVARE

20170621_173256

Den handgjorda citruspressen Squeezer är tillverkad i stengodslera av formgivaren och keramikern Anna Wadle. Med sin unika form blir den en vackerinredningsdetalj på köksbänken eller i fruktskålen. Squeezer finns tillgänglig i två storlekar, en större för till exempel apelsiner och grapefrukt och en mindre variant för citron och lime.

Jag har sett den enormt fina squeezer förut i en butik här i Göteborg som sålde dem. Har kollat på dem länge men min man föredrar den som är gjord av plast. Kanske skall försöka övertala honom att köpa denna och slänga den av plast. För vi försöker här hemma slänga allt som är gjort av plast.

Sen Även denna goda smaksättare, rivsaltet i en ny spännande smaksättning. Rivlakrits är en gastronomisk upplevelse och ett nytt sätt att krydda maten. Den svarta lakritsroten rivs över maträtten med ett litet rivjärn av hög kvalitet. Lakritsen som medföljer är tillverkad i Italien, helt utan tillsatser eller föroreningar. En perfekt present till alla som tycker om att testa nya saker och smaker i köket. Också något som jag behöver tips min man om.

20170621_173909

______________________

I dag vid 8 tog jag med mig min fina vän Martina Mattsson på frukost på smygpremiären på hm home hade tillsammans med frukostfolket. Där vi fick en massor med fina saker i goodiebagen och enormt gott kaffe ifrån damatteo och färsk pressad juice ifrån juice baren och även frukost där ifrån. Den var enormt god. Sen lite inspiration ifrån enormt duktiga Gustav Broström.

Bilder kommer imorgon under min morgon och nu kväll då jag snart skall klämma i mina fötter i klackarna och förbättra sminket för att bege mig på sommarfest hos artilleriet tillsamman med min chef och sen middag med gruppen.

God kväll på er

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *