En fullspäckad dag

Ja i onsdags så va det en fullspäckad dag för mig.

Det Började det hela med frukost på nyöppnade butiken hm home i nordstan där dem hade samarbete med frukostfolket workshop.  Jag vann biljetter på instagram till att få deltaga på denna frukost. Så jag tog med mig min vän Martina Mattsson och åt en massa god frukost ifrån juice baren och kaffe ifrån damatteo och härliga Gustav broström var där och gav oss inspiration. Vi fick med oss en underbar goodiebag och en själv plockad bukett. Enormt Vackra blommor är så lycklig över den. Fick även köpt ett kuddfodral och en Kruka till mitt hem. Tack för allt till hm home, frukostfolket,  Gustav broström, damatteo och juice baren.

20170625_090740 20170625_090946 20170625_091029 20170625_091056

Sen drog jag till jobbet för att jobba några timmar. För att sen hem och svida om till finkläder igen. Då var det dags för sommarfest på artilleriet där Även designduon Frama cph var där och besökte ang. deras nya bok och så mycket folk som var där. Vissa var special bjudna på middag. Men vi fick nöja oss med lite snittar som var enormt goda och god dryck. Sen hade jag och chefen beställt bord på hello monkey med en liten skara ifrån jobbet.

20170625_091325 20170625_091411

Enormt god mat, massa skratt och god dryck.

20170625_091647

Det var min onsdag.

Nu har även midsommar passerat. Vi tillbringade fredagen ute på brännö med släkt och vänner. Massa god mat som bestod av den traditionella midsommar maten. Sen kom ju självklart regnet.

Lite dans runt midsommarstången på fotbollsplan på brännö. Sen lite kvällsmat innan vi fick åka hem med våra små. Härligt med tidiga kvällar så man är utvilade dagen efter. Annars nu under helgen så tar vi det vara väldigt lugnt.

Nu är det bara två veckor kvar på jobbet för att äntligen få vila och göra roliga utflykter. Det blir Sverige resa i år igen. Tänk vad mycket vi har att erbjuda i detta vackra avlånga land.

Annars så blir det England och Italiens resa för mig och min man till hösten och Paris resa i september med jobbet.

 Men mer om det senare efter sommaren självklart

Ha en super fin söndag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *