En bra dag

Starta med en bra måndag. Stod att det skulle regna hela veckan men schi fick vi. Kanon väder med strålande sol fast lite väl mycket blåst. Vi var i Uddevalla idag  och styla ett hus. Gick ganska snabbt så jag och min kollega åkte hem tidigare så resten av gruppen fick vara kvar och göra klart det sista. När vi var vid lagret så va det bara att planera om och packa för morgondagens styling som kommer vara här i Göteborg.

När jag kom hem och hämtat barnen ifrån förskolan så stig jag och gjorde Underbar mat om jag får säga det själv. Lasagne serverades till familjen idag. Nu efter middagen så kollade jag på mobilen för den blinkade ifrån mailen och en rolig upptäckt på instagram då jag har vunnit igen. Jag har vunnit 1500kr Presentkort på artilleriet ifrån svenskfast här i Göteborg. Är så enormt glad och tacksam för alla fina vinster Jag får på instagram. Har väldigt tur och vinner en del på instagram. Så enormt stort tack till svenskfast. Nu är det dags att hoppa i i mina mysbyxor och upp med håret för att se på mina serier och äta jordgubbar och grädde.

Trevlig kväll

Även lite härlig inspiration ifrån mig och min inrednings tokiga hjärna

20170625_131158

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *