On my mind

Nu när man har semester och då kopplar man verkligen av med allt för att orka med hösten och vintern, och det gäller även med sociala medier också att man kopplar av/ut. Men jag är fortfarande inne och kikar och lägger upp lite då och då, men det jag inte förstår med instagram är att när man inte är 100% uppkopplad så förlorar man följare?? . Kanske bara är jag som reagerar, men när man verkligen kämpar och jobbar med sin instagram då får man massor med av följare bara för att man kopplar av och umgås extra mycket med familj och vänner, då kan jag bli lite nedstämd.

Va gör jag för fel tänker jag eller vad saknar jag tycker ni? Jag brukar läsa massor med bloggar och följer en del på instagram för att få så mycket inspiration för privata idéer och inför jobb jag skall åstadkomma och för att kunna göra ett lika fint jobb som alla andra,  men när jag stöter på sådana här “små” tankar och händelser så börjar man tröttna lite , men enveten som jag är så fortsätter jag som vanligt med att kämpa på och vill som sagt gärna veta vad ni tycker??

Ha en fin kväll

20170720_210645

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *