Maze & design:Kristina Stark.

20170822_185339 20170822_185316  design. Kristina Stark.

Svenska formgivaren Kristina Stark är känd för sin stilrena design i material som keramik, glas, kork, trä och metall. Inför hösten 2017 har Kristina valt att arbeta i skinn – ett för henne nytt material. Resultatet är C.A. Lindberg, en ny kollektion slippers för sitt eget varumärke Design: Kristina Stark. C.A Lindberg kommer att lanseras under höstens Formexmässa. 

Dessa snygga slippers har fått sitt namn efter hennes morfar som var Stockholms stads väskamakare. Hon beskriver att hennes dröm var att jobba ned skinn och nu har hon äntligen skapat något välbehövligt till våra små fötter.

Dessa tofflor/slippers kommer säljas på under november 2017

 Material: Naturgarvat skinn från Tärnsjö Garveri
Färg: Natur & Svart
Storlek: Small, Medium & Large

Skall du till formex, Stockholm?  och vill besöka denna talangfulla kvinna så finns hon på B01:18 23-26 augusti 2017

_______________________

Maze

20170822_185256

Inför hösten 2017 utökar det svenska designvarumärket Maze Interior sin populära förvaringsprodukt Now med en ny storlek samt nya kulörer. Now S kommer att lanseras på årets Formex-mässa samt under Oslo Design Fair och Maison&Objet i Paris.

hem där förvaringsmöjligheterna är begränsade är Now S en smart lösning på problemet. Den lekfulla designen passar både i hemmet och på kontoret. Now S är formgiven av svenska designern Louise Hederström och tillverkas i Småland i hundra procent återvunnen metalltråd som senare har pulverlackats i kulörerna, vitt, svart, rosa och mässing.

Och vi gillar ju verkligen återvinning och när dem gör så här snygga måste man ju bara införskaffa sig sådana till mina stylingar. Maze kommer befinna sig på B05:41 mellan 23-26 augusti 2017. Värt ett besök.

Produktinformation Now S

Färger: Rosa, Mässing, Svart och Vit
Material: Pulverlackerad återvunnen metall
Design: Louise Hederström
Mått: Djup: 8 cm, Bredd: 29 cm, Höjd: 38cm
Rek/ca-pris: 595 SEK

Tillverkas i Småland, Sverige.
Maze Interior säljs hos Svenssons i Lammhult, Åhléns, Designonline, Royal design, Designtorget, m.fl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *