Efter en helg

Då va en till helg till sin ända. Denna helg fick vi hem våra möbler som vi har väntat på, så det är var det som vi har gjort denna helg.  Fick köpt nya köksstolar också för våra gamla sjöng på sin sista vers. Fick bli ett par billiga, för det Blir ju så när man har små barn som kletar, sölar och håller på med allt möjligt. Är riktigt nöjd med inredningen, ville få en skandinaviskt stil tillsammans med art deco stilen. Tycker att det borde gå ihop och ganska enkelt med lite accessoarer som får bakas in i rummet.

Annars räknar jag ner till vår affärsresa till Paris med jobbet som kommer ske den08-10 september.

Lite inspiration och som jag gillar just nu… Tänka sig att det är rosa, terrakotta, senapsgult, beige och massor med benvit.

IMG_20170827_221005_211

Sen i veckan som var så var det formex mässa i Stockholm och även Ikea hade sin visning ute på Artipelag Konsthall. Ja ni vet ju säkert att Ikea och Hay gör ett enormt stort och fint samarbete.

IMG_20170827_220247_349

Den kommande YPPERLIG kollektionen består av tidlösa möbler i skandinavisk design som spelar mot lekfulla och modemedvetna accessoarer. Kollektionen kommer ut i oktober och då kommer jag stå i kö för att köpa en som vi tror kommer passa som handen i hansken här i det nya vardagsrummet som går i skandinaviskt och art deco.

Trevlig söndag och god vecka till er alla ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *