On my mind

Lite som snurrar i mitt huvud och vad som är nytt i mitt hem.

IMG_20170912_104523_272

Puffen som ni ser högst upp till höger heter “Velvet stool” och kommer ifrån ett hollänskt företag som jag inte kommer på vad det heter. Men Vi såg dem på mässan och tänkte att dem skall vi bara ha, och en puff i mitt hem och gärna i rosa färg. Priset vart väldigt hög att köpa in till företaget och en till mig själv, men för ett tag sen så tipsa godingen Ditte svanfeldt  om sammetspuffen ifrån Åhléns för enormt mycket billigare och den perfekta rosa. Så jag bad min man springa in efter jobbet till stan (inga glada miner där) och köpa mig en sådan till mina nya möbler.

IMG_20170913_082318_897

 Så här blev resultatet! Nöjd med allt nu. Men nu är det bara en drinkvagn kvar i art deco stilen så är jag helt nöjd. Kanske byta lite på tavelväggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *