Styling by me och tankar

Nu i några veckors tid så har jag fått 3 projekt av min Mäklare på olika adresser och här har ni en som jag gjorde på kapplandsgatan 142 som ligger ute till försäljning på Lundins

Hoppas ni gillar det?

4MBBA1N0FEB9TTU6 4MBBA1ROBEB9TTUP 4MBBA04GPEB9TTOR 4MBB9VLH5EB9TTO8 4MBB9UVB3EB9TTL9 4MBBA1V8VEB9TTVC

Mäklare : Martin Hasselblad

Fotograf Peter Pousard

______________________

I torsdags var jag ute på Olssons vin och tog ett glas med min fina vän Martina Mattsson. Vi hamna i lite diskussioner om just instagram och hur trött man börjar bli på detta. Om följare och mycket jobb det är med den. Vad folk gillar och inte gillar.

Jag själv förstår egentligen inte hur knäpp man kan bli på just detta sociala nätverket. Hur beroende man kan bli utav det också. Och även hur arg man gör andra för att man håller på med den hela tiden så folk i Hemmet (mitt hem) blir arga och trötta på mig för att jag håller på hela tiden med den. Så Ja, jag är beroende!

Jag har länge funderat på att lägga ner skiten (om man får lov att säga så? ) för jag tror inte att folk förstår hur mycket tid man lägger ner på den och då får man inga likes på dem bilder som man har lagt ner tid och tanke bakom eller så får man hela tiden avföljare. Det får Mig att fundera om det hela är värt något i slutändan??

Menar man skall väl inte behöva slicka någons röv (ursäkta) för att få likes??

Jag gör minst lika bra flöde som många andra tycker jag,  men tydligen inte för att jag får avföljare hela tiden eller jojo hoppare.följer och den avföljare  (Kommer säkert få avföljare nu för att jag gnäller öppnar min mun,  men det är lite som jag funderar på och hur jag känner) .

Så nu undrar Jag vad ni tycker om min instagram? Är den för tråkig med allt jag lägger upp?? Eller vad tycker ni vad jag skall göra med den? Och hur gör alla “kändisar” inom min katogori inredning,  styling och design för att bli så framgångsrika på instagram??

__________________

PS.

Snart kommer även den andra stylingen på östra midvintersgatan 12 upp på Hemnet och på Lundins.

Trevlig lördag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *